18.04.2012

180412 - Speaking of Wang

Photo: ladybird
T-skjorta er fra H&M, skjørtet fra Alexander Wang, blazeren fra InWear, strømpebuksene fra Lindex. Skoene er fra en lokal skobutikk, veske er Maanii by Adax og kjedene er fra Efva Attling.

Tee from H&M, skirt from Alexander Wang, blazer from InWear, stockings from Lindex. Shoes from a local shoestore, handbag from Maanii by Adax and the necklaces are Efva Attling.

8 kommentarer :

Anne-Marie sa...

Looking good!! Får masse tips om å style skjørtet nå :D Du ser smashing ut!

Luisa sa...

I like :) Nå skulle jeg kanskje skaffet meg bunny-deksel fordi jeg får nemlig ny iPhone om et par dager.

tienda dolores sa...

Guapisima!

Cecilie sa...

hverdagschic! Fikk selv lyst på dette grå skjørtet det skrives så mye om nå om dagen ;)

Inger sa...

åh! kjempefin hverdagslook!:)

skulle bare inn for å si: herlig positiv er du, og du gir masse ved å engasjere deg:)

Ladybird sa...

Anne-Marie: tusen, tusen takk søte deg! Jeg håper du fikk litt inspo til å bruke skjørtet masse!! :)

Tienda dolores: Gracias wapi!

Cecilie: Er det mye skriverier om det? :) Jeg har ikke fått med meg det jeg, vet bare at det er veldig pop og er utsolgt overalt. Jeg elsker mitt!! de har fått inn igjen på ShopBop nå, hvis du faller for fristelsen ;)

Luisa: jaa! det må du jo skaffe deg, koster en slikk og ingenting på Ebay ;))

Inger: Tusen, tusen takk Inger! Det setter jeg utrolig stor pris på å høre. Takk for at du tar deg tid til å "si det"!! :)

Tone sa...

Takk for tips! Og din look med blazer og hvit t-skjorte er superkul. Har dette skjørtet selv og elsker det. Kjøpte det gult og:) men har ikke brukt det ennå. Litt vanskeligere å kombinere farger til. Noen tips?

Også leter jeg etter den perfekte blazeren lik den du har. Casual og enkel som an brukes til alt. Noen tips til hva jeg bør se etter? Og hvor? Jeg går meg litt vill i denne blazerjungelen og synes mange gir en litt for styla look, hvis du skjønner?

Ladybird sa...

Tone: Skjørtet er helt genialt, det funker jo til alt!! ohhhhh...heldiggris, jeg har så lyst på det gule...det er så fresht!! Jeg tror jeg ville kombinert det med mye av det samme. Denim, grånyanser, sort og hvitt.
Blazeren min er fra InWear og er faktisk en ganske formell og stylet blazer, derfor fortrekker jeg å rule opp ermene og gjøre den litt mer casual. Det er jo vannvittig mye blazere i butikker nå, men jeg synes mange ser litt billige ut. jeg tror jeg ville sjekket ut InWear, da de er gode på jakker, ellers ville jeg nok tatt turen innom Zara, de har alltid noen godbiter og har stort sett et godt utvalg på blazere :) Heldiggris som har det i gult altså ;))