01.04.2012

Frøken harepus

Photos: ladybird
Jeg kom over disse to harepus etuiene her om dagen og de måtte selvfølgelig bli med hjem - er jo snart påske og greier. Og i den anledning så gir jeg bort det lilla etuiet til en av dere.
Bare legg igjen en liten koselig kommentar der du forteller hva som er påske for deg. Om noen dager trekker jeg ut en heldig harefrøken som får tilsendt et nytt cover til sin iPhone.

Look what I got - one pink bunny cover for myself and one purple one for one of you! Just leave a comment and tell my why you love Easter. I'll pivk a lucky bunny in a couple of days!

17 kommentarer :

Stine S sa...

Så koselig! Håper du har en fin påske. Her i Trøndelag har det kommet masse snø i natt, - ikke helt det samme påskeværet som du har :P

Hilde sa...

Åh, så fine:) ønske, ønske:) Påske er vår, kos, god mat og avslapping:) aller helst skal det være sol også:) God påske til deg i Spania:) hildeklem

Lydia sa...

Haha, så søtt :D Påske for meg har egentlig vært påskefrokost sammen med masse andre folk i kirka på påskemorgen, leting etter godteri i stua (tysk tradisjon som sikkert ikke blir i år siden den minste søstra ikke er så lita lengre), karse, lammelår, hvitt, gult, sol, hele familien, standardmusikken som vi kan utenat på afrikansk lydspråk (Bwana Yesu Kafufuka) og egg.

Vet ikke helt hvordan påska blir i år siden mamma og pappa + lillesøster har flyttet, så noen tradisjoner får vel bare legges i minnet og kanskje trekkes fram igjen når man får egne barn, men det er vel en del av livet, eller hur?

Den lillafargen er min favorittfarge, men jeg har ikke iPhone - så da får det blir en annen heldig vinner :D

- L

Anonym sa...

Wiii så kult... Håper jeg blir den heldige.. Deilig & inspirerende blogg Ladybird.. du og frk. Phil har stålkontroll på hva vi ønsker å finne på bloggene deres (vi vet det ikke selv, før vi er inne å henter inspirasjon)
Påske for meg er bypåske og mange late fridager. E.l.s.k.
God påske i Spania, nyt solen, stranden og atmosfæren.
Hilsen Tomine

Aina sa...

Spring is here! Lovely weather and holidays! Those are good reasons for loving Easter!

Anne-Marie sa...

Så utrolig fine!! :D Hadde passet perfekt til min iphone ;)
Påsken for meg betyr tid med venner og familie, fri fra jobb. Elsker at solen titter frem og at man bare kan nyte dagene. Derfor elsker jeg påske :D

linda-mari sa...

Påske for meg betyr at jeg får tilbringe tid med familien min som er spredd over hele landet, og ikke minst, ingen teknologi, men masse brettspill :-)

Rikke sa...

Åh jeg har veldig lyst på et sånt herlig harepuscover til iphonen min - passer veldig bra da den kommer hjem fra reperasjon i morgen også(den var knust pga manglende cover..så trenger det):)

Påsken er for meg tid med familien, kjæresten, vårstemning, sol, god mat og drikke, og kunne tilbringe mye tid ute og bare nyte den deilige tiden frem til sommeren!!!
I år blir det også Spania på meg - reiser til onsdag:)

Pick me - Pick me!!!:)
- Rikke -

Tone sa...

Hei!
Så morsomme de var da. :)
Jeg liker påsken fordi da er det masse tid til venner og kos. I tillegg vet jeg at da går det fort til sommer.
Kos deg i Spania!
Tone

Nanne sa...

Herlig, ønsker meg en sånn en, jeg! Påske for meg er et deilig avbrekk med tid til å slappe av, være sammen med familie og venner og der god mat og vin selvsagt har en framtredende rolle:) I fjor var jeg i Hellas i påsken sammen med mannen min, og i år bærer det avgårde til Oslo og bypåske, for å treffe søsknene mine og min lille to mnd gamle nevø:) Gleder meg som en unge!

juliekv sa...

Så gøy konkurranse! Har kjempe lyst på et slikt cover til min kjære iphone.

For meg handler påsken om å tilbringe tid med familien. Vi pleier å være på hytten, noe som er super koselig! Elsker å pynte med gule påskekyllinger og å lete etter påskeegg på påskemorgen! Kos deg i Spania :-)

Janne sa...

Og jeg slenger meg selvfølgelig på i konkurransen om å vinne dette utroig søte coveret :-)

Anonym sa...

Påske er tid med nære og kjære, lange og late morgener med god tid rundt frokostbordet, ut på ski i sola, inne med en kortstokk eller brettspill i ruskevær, marsipan, egg, tulipaner, gult er kult, vårfornemmelser, en solvegg med kakao...

Og gjennom et par andre sine kommentarer ser jeg at jeg skal innføre en ny, fin sak for 3-åringen: lete etter påske-egg. GØY!

GOD og DEILIG påske til deg!

Hilsen Britt Lise

Anonym sa...

Ønsker meg selv lykke lykke til i konkuransen din;))) hadde passet fint til en fan av bloggen som meg som har bursdag i påsken;) gleder meg alltid ekstra da til påske og føler meg som en påskekanin;)) perfekt match. Stortorget bloggen din;) klem Cecilie

Anonym sa...

Mente-stordigger bloggen din;))) iPad altså;))

Ida S.W sa...

Påske for meg er å endelig få møte kjæresten igjen! Han har mye reising med jobb, og påska er en god unnskyldning til å holde seg hjemme. Er jo tross alt rød-dager!Påskeegget skal fylles og dagene nytes :)

tuvahesselroth@gmail.com sa...

Nå gråter jeg nesten for at det bare var til iPhone 4!! VIL HA