13.04.2012

Grønn vår

Photo: ladybird
Nå skal jeg gjøre noe jeg sjelden gjør. Avsløre hvilken parfyme jeg bruker. Er nemlig veldig sær på dette med parfyme. Parfyme er veldig personlig for meg. Når jeg først finner en parfyme jeg liker, så forteller jeg det ikke til noen. Av den enkel grunn at hvis noen i min krets begynner å bruke den samme, ja da kan ikke jeg bruke den lenger. Da er den ikke min lenger. ganske så sært og litt tåpelig ja, men slik er det nå.
Men nå gjør jeg altså et lite unntak, siden dette er noen parfymer jeg ser for meg at jeg kommer til å bruke i vår og sommer.
Jo Malone har jeg sniffet og luktet på hver gang jeg har kommer i nærheten av noen av hennes utsalg. men jeg har aldri klart å bestemme meg for en lukt. Inntil nå. Jo Malone sin English Pear and Fresia fikk bli med meg hjem fra London. Den er akkurat like fresh som den høres ut, ja faktisk litt freshere til og med! Så har vi Chloe´sin nye L'eau de Chloé. En litt lettere og friskere variant av den klassiske Chloé parfymen. Jeg har mange venninner og tidligere kollegaer som bruker Chloé sine parfymer, og det lukter helt fantastisk av de! Men jeg har aldri blitt fortrolig med Chloé parfymene på egen hud. Inntil nå. Den er akkurat som reklamebildene til parfymen - lett, frisk og feminin!
Det blir en grønn og frisk vår på meg.

I never sniff and tell. You might wonder what I'm talking about. Perfume. Perfume is soo personal for me that I never tell what I wear. At least not my signature scents. this Spring I make a exception. This Spring i'm wearing Jo Malone's  English Pear and Fresia and L'eau de Chloé. Both are superfresh, clean and feminine. Quite perfect for Spring.

4 kommentarer :

Iselin sa...

Det er vanskelig det der, med parfymer. Har brukt tre parfymer i mitt liv, og jeg vet jammen ikke om de kler meg engang. Den siste er den jeg liker best selv og syns lukter best, men den hadde selvfølgelig et løst hode og ble sølt ut i toalettmappa mi... I mitt hode må liksom parfymen kle kroppen den skal være på, og lukte enda mer fantastisk sammen med huden enn den gjør i flaska. Men hvordan finner man ut sånt? :)

Lin sa...

Begge er nydelige!
Bra valg!

snappish_mel sa...

Elsker Jo Malone, men slik som deg så får jeg aldri bestemt meg for hvilken duft som passer best. Jeg har derimot veldig mange av deres Bath and Body produkter. For ikke å snakke om duftlysene. Herlig med litt luksus i hverdagen.

Ladybird sa...

Iselin: jeg skjønner hva du mener. Jeg tror nok det er slik at man kler de parfymene man selv liker å gå med, man må vel det? Er helt enig med deg at det liksom skal passe personen. Og det er ikke alltid så lett, siden parfymer lukter så forskjellig fra person til person. Hvis du bare har brukt tre i løpet av livet ditt, så tror jeg du har funnet tre som passer deg godt ;)

Lin: Enkle friske dufter som passer fint til våren!! :)

Snappish:Mel: hehe...dette var tredje gangen jeg var innom Jo Malone for å finne en parfyme, alle gode ting er tre ;) Ender som regel opp med duftlys eller body lotion når jeg er usikker, det er liksom mindre skummelt ;))