20.04.2012

Friday is a good day.

Photo: ladybird
Det er fredag. En rolig fredagskveld på sofaen med et stort glass rødvin. Slike fredager er deilig. Nyt din fredag!

It's friday. One of those lovely fridays spent with a glass of red wine on the couch. Love those. Happy friday.

8 kommentarer :

Ranveig Jøsendal sa...

Så nydelig mønster på den kjolen der:) Lekker!

Anne-Marie sa...

LEKKER kjole!! Tror du skal få være med meg på shopping når du kommer hjem, slik at jeg kan få litt mer spennende i garderoben min :D

Luisa sa...

Så herlig! Fin kjole :)

snappish_mel sa...

Fina!!

Elisabeth sa...

Hei igjen:-) ville bare si tusen takk for at du var så søt og kontaktet meg torsdag!! Det satte jeg stor pris på og vet at ikke alle ville ha gjort! Jeg kom meg til huset i går morges etter utrolig mye frem og tilbake!! Fulle busser og manko på leikl kler resulterte i at jeg tok taxi!!!!!! Syykt dyrt men verdt hver krone!! Ble mottatt sv mine skjønne venner med stormende jubel!! Hadde en fantastisk dag med masse sol og sangria på stranden,før vi spiste en nyyyelig middag på en lokal fam drevet restaurant som vi alltid besøker her!! Kvelden ble avsluttet med pina colada og live musikk på et koselig sted borte i gata!! Ønsker deg en fortsatt fin helg,og takk igjen!

Ladybird sa...

Ranveig Jøsendal: Tusen takk, det var mønsteret som fanget oppmerksomheten min og, der den hang i butikken ;)

Anne-Marie: hahaha...det gjør jeg veldig gjerne, det hadde vært gøy. Og jeg insisterer på en lunsj med noe godt i glasset mellom shoppingslagene ;))

Luisa og snappsih_mel: Tusen takk ;)

Elisabeth: Så godt å høre at du er vel fremme. Jeg ble jo selvfølgelig litt bekymret for deg og hele opplegget, det var godt å høre at det løste seg fint til slutt. jeg håper resten av oppholdet blir fantastisk, nyt det til det fulle. Og du, det skulle bare mangle, virkelig, har man mulighet til å hjelpe så gjør man det ;) Nyt Spania!! :)

Anne-Marie sa...

Da har vi en avtale når du kommer hjem :D

Ladybird sa...

Anne-Marie: det har vi ;)