13.04.2012

London shopping

Photo: ladybird
Londonturen var mest av alt kos. God mat, vin på en fortauskafé, øl på puben og gallerirunder. Men litt shopping ble det. Noen av kjøpene har dere jo fått se allerede, og mer kommer. Noen som har testes Aesop forresten? Jeg er supergira på Aesop produktene og gleder meg til å teste det ut.

The trip to London was all about enjoying the city. Eat great food, drink wine on a café, have some beers at the local pub, go to galleries. But there was also time for some shopping. You've seen some of it allready, more to come. I'm especially curious on the Aesop buy, this brand seems soooo good! Have you tried anything from Aesop?

4 kommentarer :

Strikkelaura sa...

Jeg kjøpte Aesop produkter for snart to år siden, og jeg elsker de. Synd at de er vanskelig å få tak i. Aesop er virkelig gode og rene produkter.

Ladybird sa...

Strikkelaura: Jeg er superfornøyd med min olje allerede, det virker som de virkelig har mange gode produkter. jeg snakket litt med hun in butikken om tilgjengelighet (i tilfelle jeg skulle falle pladask for produktene) og de har visstnok en nettshop som sender internasjonalt. det er vel eneste mulighet for oss sålangt :)

Line sa...

Jeg kjøpte noen Aespo produkter i Paris i november. Fantastiske lukter og emballasje. Butikken var jo nesten som et museum.
Liker veldig godt håndkremen og mandarin ansiktskremen.

For Aesopfans i Norge, så selger de faktosk produktene på fine Heaven Scent på Eger. Det er bra!

Hva kjøpte du da?

Ladybird sa...

Line: Aesop er helt fantastisk. jeg var inne i den bittelille butikken i London leeeenge og bare glodde. Det er bare så utrolig fresht der!!
Tusen takk for tipsene! De skal jeg sjekke ut. Jeg skal legge ut et innlegg litt senere når jeg har fått brukt produktet litt mer ;)) Genialt at jentene på Heaven Scent har tatt det inn, endelig kan man kjøpe det over disk i Norge!!